Het beton is gestort!

4 maart 2020 – Het beton is gestort! Woensdag 4 maart 2020 is een nieuwe mijlpaal bereikt bij de bouw van ‘Proefboerderij De Markhoeve’. De bouwvakkers moesten woensdag 4 maart vroeg uit de veren om maar liefst 500 kubieke meter beton te storten voor de vloer van het nieuwe bedrijfsverzamelgebouw bij de proefboerderij de Markhoeve. De Markhoeve is een initiatief van de Vereniging Markdal. 4D is projectleider van deze bouw. Interim voorzitter Sjef Langeveld en zijn voorgangster Jettie Rattink waren voor dag en dauw afgereisd naar Strijbeek om in hoogst eigen persoon de zware slang van de betonpomp ter hand te nemen voor het storten van de vloer. Na ongeveer tien dagen is de vloer hard genoeg om te beginnen met het plaatsen van de stalen constructie van de nieuwbouw. Daarna komen de elementen en kan het gebouw in elkaar worden gezet. Volgens de huidige planning is de nieuwbouw in juni klaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *