Een bouwupdate betreffende De Markhoeve

15 juni 2020 – De bouw van de Markhoeve vordert gestaag. Het gebouw begint steeds meer vorm te krijgen. Er is al duidelijk zichtbaar hoe het gebouw er uiteindelijk uit komt te zien. Op naar een mooi eindresultaat!

In een aantal weken is het complete casco van de proefboerderij opgebouwd. Zoals u kunt zien is de lichtschacht in het dak ook geplaatst, dit zal binnen zorgen voor een prachtig effect. Momenteel worden de binnenwanden en gevelbeplating geplaatst. Vanwege de korte bouwtijd vraagt de strakke planning de nodige flexibiliteit van alle betrokken partijen. Deze samenwerking verloopt voor zowel aannemer als opdrachtgever naar wens.

Naar verwachting zijn alle werkzaamheden eind september afgerond en kan de proefboerderij in gebruik worden genomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *