4D Bedrijfsadvies in het nieuws

13 april 2020 De bouw van ‘Proefboerderij de Markhoeve’ gaat in deze bijzondere tijd gewoon door. In de week van 13 april 2020 zijn de wanden geplaatst. Door het plaatsten van de wanden begint het gebouw steeds meer vorm te krijgen en komt er steeds meer uit te zien zoals op de schetsen bedoeld.

23 maart 2020De nieuwbouw van proefboerderij de Markhoeve in Strijbeek is gelukkig nog in volle gang en loopt nog volledig op schema. Het gebouw begint steeds meer vorm te krijgen. De afgelopen dagen is de staalconstructie van het bedrijfsverzamelgebouw geplaatst.

4 maart 2020 – Het beton is gestort! Woensdag 4 maart 2020 is een nieuwe mijlpaal bereikt bij de bouw van ‘Proefboerderij De Markhoeve’. Hier zijn wij als projectleider erg trots op. a ongeveer tien dagen is de vloer hard genoeg om te beginnen met het plaatsen van de stalen constructie van de nieuwbouw. Daarna komen de elementen en kan het gebouw in elkaar worden gezet. Volgens de huidige planning is de nieuwbouw in juni klaar.

4D Bedrijfsadvies is al vaker in het nieuws geweest of heeft een update geplaatst over haar projecten. Hieronder vindt u een overzicht van al onze berichten.

Volg 4D Bedrijfsadvies ook op social media om op de hoogte te blijven van al onze updates!