4D Bedrijfsadvies in het nieuws

10 december 2020 –  In een interview van De Waardenmakers spreekt eigenaar Ardie van Honk waarom hij 4D Bedrijfsadvies heeft opgericht. Ook gaat hij verder op wat hem drijft om zijn werk te doen en hoe dit zijn manier van werken beïnvloed. Een aanrader!

Arnhem, 9 juli 2020 –  De tuinders van Energie Cluster Steenbergen en Nieuw Prinsenland slaan de handen ineen met Enpuls Warmte Infra en SUEZ ReEnergy. De partijen tekenen een intentieverklaring om de restwarmte en CO2 die vrijkomt bij de verbranding van niet recyclebare afvalstromen in te zetten in de kassen. Dit project – Osiris – heeft als doel om samen een CO2-reductie te realiseren van ruim 100.000 ton CO2 per jaar. Een belangrijke mijlpaal voor de tuinders op hun weg naar een klimaatneutrale glastuinbouw.

19 juni 2020 – Afgelopen week waren wij één van sprekers bij de webinar ‘Brabant op de schop’ van De WaardenMakers om ons initiatief ‘Energieneutrale Glastuinbouw in Steenbergen’ toe te lichten onder het grote publiek en waar 4D antwoord kon geven op vragen van deelnemers aan dit webinar.

4D Bedrijfsadvies is al vaker in het nieuws geweest of heeft een update geplaatst over haar projecten. Hieronder vindt u een overzicht van al onze berichten.

Volg 4D Bedrijfsadvies ook op social media om op de hoogte te blijven van al onze updates!