Advisering op het gebied van teelt en bedrijfsoptimalisatie

Kennis -ontwikkelen, -delen en -uitwisselen binnen de glastuinbouw

Adviseren en begeleiden van glastuinbouwbedrijven bij hun transitie naar duurzame energieoplossingen

Ontwerpen, ontwikkelen en begeleiden van innovatieve totaalconcepten

GLASTUINBOUW

De Nederlandse glastuinbouwsector behoord al jaren tot de beste ter wereld. 4D Bedrijfsadvies bv is een Nederlands bedrijf met ruim 20 jaar ervaring in deze sector.

Met 4D bedrijfsadvies bv richten wij ons op het adviseren van glastuinbouwbedrijven wereldwijd. Met gerenommeerde experts die over de juiste en meest specifieke kennis beschikken, adviseert 4D Bedrijfsadvies glastuinbouwbedrijven om de productie en efficiëntie verder te optimaliseren.

AGROTECH KENNIS ONTWIKKELING

Kennisdeling heeft er voor gezorgd dat de Nederlandse glastuinbouw een leidende positie in de wereld heeft gekregen. Nu is het tijd om deze kennis wereldwijd te delen. Om de wereld te kunnen voeden en een beetje mooier te maken, wordt dit steeds belangrijker.

De wens om Nederlandse expertise op het gebied van glastuinbouw over te dragen en samen met tuinders van over de hele wereld nieuwe kennis te ontwikkelen zit in ons DNA. Daarom heeft 4D Bedrijfsadvies zich gespecialiseerd in het delen en creëren van kennis.

DUURZAME ENERGIE

De Nederlandse glastuinbouw is efficiënt in het gebruik van energie. Door warmte, elektriciteit en CO2 uit aardgas te halen, kunnen we met trots concluderen dat we deze grondstof multifunctioneel gebruiken. Toch zien we het verder verduurzamen van de Nederlandse glastuinbouw als een van onze top prioriteiten. 

4D Bedrijfsadvies adviseert tuinbouwbedrijven bij hun zoektocht, transitie en proces- en rendement optimalisatie naar duurzame alternatieven.

ARCHITECTUUR & BOUW

4D Bedrijfsadvies is ervan overtuigd dat elk gebouw moet uitstralen waar een bedrijf voor staat. Het gebouw presenteert de functie en het gebruik, maar is ook de blikvanger en vertegenwoordigt het bedrijfsconcept en de visie. Wanneer een gebouw dit uitstraalt, wordt het vertrouwen in het bedrijf meteen gewekt. Solide gebouwen staan voor solide bedrijven.

Wij adviseren onze klanten graag over hoe dergelijke kwaliteiten in het gebouw kunnen worden bereikt. 4D Bedrijfsadvies begeleidt bedrijven hierin vanaf het eerste plan tot en met de oplevering van het project. Wij bedienen niet alleen lokale Nederlandse klanten, maar adviseren ook bedrijven uit andere landen zoals China.

4D BEDRFIJSADVIES

4D Bedrijfsadvies is een professioneel adviesbureau actief op het gebied van glastuinbouw in binnen- en buitenland. Door de ontwikkeling en groei van 4D bedrijfsadvies, zijn we sinds enkele jaren ook actief op het gebied van bouw en constructie. Al meer dan twee decennia adviseren wij bedrijven, verenigingen en instanties om hogere en ambitieuzere doelen te bereiken.

ONZE METHODE

Wij stimuleren in onze aanpak het lef om te dromen,
bouwen voort op wat goed is
en vertalen dit naar een ontwerp
om een stapje dichter bij het (gemeenschappelijk) gedroomde doel te komen.

Dream

Het lef om te dromen lijken we juist af, in plaats van aan te leren. Wij zien het als onze uitdaging dit juist te stimuleren.

Discover

Veel gaat vaak al goed. Dit weten te waarderen en inzetten in de toekomst is effectief en levert energie op .

design

Stap voor stap onderzoeken we of interventies die we inzetten effectief zijn en waar nodig sturen we bij.

destiny

Het gezamenlijk gedeelde doel bereiken wij door het inzetten en laten excelleren van talenten.